Zonwering voor binnenramen & raamdecoratie

Zonwering voor binnen

Raamdecoratie & zonwering voor binnen

Binnenzonwering wordt geplaatst aan de binnenzijde van raampartijen van woningen, kantoren, utiliteitsbouw en openbare gebouwen. Ze dienen zeer decoratief te zijn en moeten mooi in harmonie zijn met de raamdecoratie. Gebruikte materialen zijn lamellen, screens, stoffen, doeken, kunststof, hout, aluminium... Ze hangen meestal permanent op en hangen zowel strak, in lamellen of gevouwd tegen het raam. In de meeste gevallen kan je zelf de lichtintensiteit & de doorkijk / inkijk regelen. Raamdecoratie kan je zowel handmatig als automatisch bedienen. Het grote voordeel is het groot aantal kleuren & dessins waarmee je kan werken waardoor je alles mooi kan combineren met de interieurdecoratie.

Soorten raambekleding

Raamdecoratie Indoor screens

Indoor screens

Verticale rammscreens worden langs de binnenzijde van raampartijen geplaatst. Ze kunnen handmatig en automatisch bediend worden.

Meer info

Raamdecoratie Binnenjaloezieën

Binnenjaloezieën

Jaloezieën voor binnen bestaan uit horizontale lamellen in hout, kunststof of aluminium. Je kan zelf bepalen hoeveel licht en warmte je binnenlaat.

Meer info

Raamdecoratie Rolgordijn

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen bestaan uit poyesterdoek of uit acryldoek en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en dessins. Het is de ideale raamdecoratie.

Meer info

Raamdecoratie Vouwgordijn

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een verticale zonwering voor binnenramen en bestaan in tal van kleuren. Ze worden gemaakt van stof.

Meer info

Raamdecoratie binnenluiken

Binnenluiken

Buitenluiken of binnenshutters zijn een verticale vaste of openvouwbare zonwering. Ze bestaan uit vast of verstelbare horizontale lamellen.

Meer info

Raamdecoratie plisségordijn

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn horizontale gevouwen gordijnen die worden opgehangen. Het is een mooie raamdecoratie en bestaat in tal van kleuren en prints.

Meer info

Raamdecoratie lamellen

Verticale lamellen

Verticale lamelzonwering voor binnen kan zowel in de woning al op kantoor geplaatst worden. De lamellen zijn verstelbaar, zowel handmatig als automatisch.

Meer info