Zonwering voor ramen

Zonwering ramen

Zonwering voor buitenramen

Buitenzonwering beschermt iedereen en alles binnenin en dit dankzij de installatie van luifels, panelen, lamellen, schermen, screens & wanden... de mogelijkheden zijn enorm. Ze zorgen niet alleen voor schaduw maar dienen ook al dan niet transparant te zijn. Zonwering voor ramen dient zowel decoratief, functioneel als praktisch te zijn. Veel gebruikte materialen zijn doeken & stoffen, hout & aluminium en kunststof in de vorm van screens, panelen, wanden, en lamellen.

Soorten raamzonwering

Raamzonwering screens

Raamscreens

Hou de warmte buiten dankzij verticale zonwering zoals raamscreens. Hou het binnen koel en verbruik minder airconditioning.

Meer info

Raamzonwering  markiezen

Markiezen

Markiezen zijn zonwering om boven buitenramen te plaatsen. Er bestaan verschillende modellen en types markiezen.

Meer info

Raamzonwering rolluik

Rolluiken

Rolluiken zijn de ideale zonwering, ze houden warmte binnen en koude buiten. Rolluiken garanderen ook 100% jouw privacy.

Meer info

Raamzonwering veranda's

Verandazonwering

Zonwering voor veranda's kan bestaan uit horizontale en verticale screens of uit veranda schaduwdoeken. Ze worden boven of onder verandadaken / wanden geplaatst.

Meer info

Raamzonwering uitvalscherm

Uitvalscherm

Vaste of inklapbare uitvalschermen zijn de ideale raamzonwering voor woningen en appartementen. De markisolette is voor zeer hoge ramen.

Meer info

Raamzonwering jaloezie

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn voorzien van vaste of beweegbare lamellen. Ze regelen de lichtinval en houden warmte en geluiden tegen.

Meer info

Raamzonwering lamellen

Lamelzonwering

Horizontale lamelzonwering kan bestaan uit vaste of beweegbare lamellen. Ze bieden schaduw aan raampartijen en op het terras.

Meer info

Raamzonwering schuifpanelen

Schuifpanelen

Verticale schuifpanelen of schuifluiken schuiven horizontaal voor jouw ramen of worden als vaste zonwering gebruikt aan jouw overkapping of vrijstaande zonwering.

Meer info

Raamzonwering lichtstraat

Lichtstraat zonwering

Ook lichtstraten kunnen voorzien worden van zonwering in de vorm van screens, lamellen of schaduwdoeken. Ze bieden schaduw en houden de warmte buiten.

Meer info

Raamzonwering velux

Velux zonwering

Dakvlakvensters kunnen voorzien worden van gordijnen, screens of van een rolluik. De mogelijkheden zijn enorm. Wij leggen alle soorten velux zonwering uit.

Meer info

Raamzonwering buitenluiken

Buitenluiken

Buitenluiken kunnen bestaan uit decoratieve luiken, vaste luiken, functionele en vouwluiken. Ze bestaan in hout of aluminium.

Meer info