Gesloten overkapping

Gesloten overkapping met vouwdeuren

Gesloten overkapping met vouwdeuren

De gesloten overkapping kan zowel in de winter als zomer gebruikt worden aangezien alle zijkanten van deze overkapping toe zijn.

Genieten zonder zorgen

Wens je zonder zorgen te genieten van jouw terras of uitbouw in de tuin, dan opteer je het beste voor een gesloten overkapping. Tijdens de zomer- en winterperiode geniet je maximaal van de gesloten terrasoverkapping of gesloten overkapping in de tuin. Je blijft gedurende het volledig jaar beschermt tegen regen en wind.

De gesloten overkapping kan aangebouwd worden of kan volledig vrij in de tuin staan. Eigenlijk kan je het een gesloten veranda noemen. Staat de constructie volledig vrij en zijn de zijpanelen in glas, dan spreekt men over een gesloten tuinkamer of een glasshouse. Of wat denk je van een extra guesthouse / poolhouse of  wellnessruimte of loungeruimte?

Gesloten overkapping met glazen wand

Gesloten overkapping met glazen wand

Dergelijke overkappingen worden opgebouwd in glas, aluminium, hout en smeedijzer. Afhankelijk van jouw voorkeur en stijl van jouw woning kan je kiezen tussen een moderne, klassieke of landelijke overkapping.

Het dak van de gesloten overkapping kan bestaan uit kunststof platen of glazen dakplaten. Het is aan te raden om zeker een zonwering te plaatsen. Hiervoor kunnen screens of zonnedoeken tegen de zijwanden of tegen het dak geplaatst worden.

Voordelen gesloten overkapping

  • + bescherming tegen regen & wind
  • + veel keuze zijwanden
  • + makkelijk in onderhoud
  • + duurzaam ( aluminium )
  • + verhoogt waarde woning
  • + tal van kleuren beschikbaar
  • - prijs

Zijwanden

Bij een gesloten overkapping zijn de voorkant en de zijkanten gesloten. De materialen om de zijkanten af te sluiten kunnen bestaan uit:

Uiteraard is het mogelijk om vaste en uitschuifbare panelen / deuren te combineren in de constructie. Op die manier kan je makkelijk alle schrijnwerk openschuiven / opendraaien en heb je nog steeds een vrij uitzicht naar de tuin of het zwembad. Hiervoor gebruikt men telescopische schuifpanelen of glazen vouw- en schuifdeuren.

Prijs gesloten overkapping

Stijl Breedte Lengte Prijs Offerte
Gesloten 300 cm 300 cm Op aanvraag Offerte
Gesloten 400 cm 300 cm Op aanvraag Offerte
Gesloten 500 cm 300 cm Op aanvraag Offerte

Gesloten overkapping kopen

Vooraleer je een overkapping koopt vraag je het best een aantal vrijblijvende offertes aan bij installateurs in jouw buurt die werken met de beste materialen. Enkel zo maak je de juiste keuze en geniet je een leven lang van een mooie gesloten overkapping.

Prijzen vergelijken = besparen

Overkapping kopen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte