Carport overkapping

Carport met kunststofplaten

De carport beschermt de wagen + aanhangwagen, mobilhome, fietsen enz... tegen externe weersinvloeden zoals zonneschijn, regen, hagel en wind. De overkapping zorgt ervoor dat alles droog blijft.

Aangebouwd of vrijstaande opstelling

De carport bevindt zich meestal in het verlengde van de oprit en wordt aan de zijkant van de 3-gevel woning geplaatst. Hier spreekt men over een aanbouw carport. De carport wordt tegen de zijgevel van de woning geplaatst. Mensen met veel plaats, kunnen de de carport dan weer vrijstaand opstellen. Het dak kan afgerond, recht, hellend en met een oversteek geplaatst worden. Je kan kiezen tussen een open carport en een gesloten carport. Het dak van de carport kan bestaan uit glas, kunststof dakpanelen of uit een dakbedekking in roofing of EPDM.

Dakvormen carports

Carport stijlen

De carportoverkapping is verkrijgbaar in tal van stijlen. Kies steeds een stijl die past bij jouw woning.

Constructiemateriaal

De carport overkapping kan opgebouwd worden in verschillende materialen. De houten carport zal men gebruiken bij landelijke en klassieke woningen. De aluminium carport gebruikt men meer bij moderne woningen. De stalen carport is dan weer retro, veel gebruikt bij landelijke architectuur.

Prijs carport

Soort dak Breedte Lengte Prijs Offerte
Bitumen / EPDM dak 300 cm 300 cm Op aanvraag Offerte
Glazen dak 300 cm 300 cm Op aanvraag Offerte
Polycarbonaatplaten 300 cm 300 cm Op aanvraag Offerte

Prijzen vergelijken = besparen

Garage overkapping kopen? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte