Zonwering voor kantoren

Kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen, rust- en verzorgingstehuizen, openbare gebouwen zoals de bibliotheek, station, gemeentehuis, dienstencentra... allemaal kunnen ze zonwering gebruiken. Wij sommen de mogelijkheden op. Ze maken de werkvloer van de bedrijfsruimte, kantoorruimte, werkkamer... aangenaam om te werken.

Uitvalscherm appartement

Uitvalscherm

Vaste of inklapbare uitvalschermen zijn de ideale raamzonwering voor ramen van kantoren en grote gebouwen. De markisolette is voor zeer hoge ramen.

Meer info

Screens kantoor

Raamscreens

Hou de warmte buiten dankzij verticale zonwering zoals raamscreens. Hou het binnen op kantoor koel en verbruik minder airconditioning.

Meer info

Binnenjaloezie kantoor

Binnenzonwering

Plaats mooie binnenraamdecoratie zoals lamellengordijnen, vouwgordijnen, binnenscreens, binnenluiken en rolgordijnen in je kantoorruimte.

Meer info

Buitenjaloezieën kantoor

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn voorzien van vaste of beweegbare lamellen. Ze regelen de lichtinval en houden warmte en geluiden tegen.

Meer info

Structurele lamelzonwering

Lamelzonwering

Horizontale of verticale lamelzonwering kan bestaan uit vaste of beweegbare permanente lamellen. Ze bieden schaduw aan grote raampartijen zonder het zicht te belemmeren.

Meer info

Buitenluiken

Buitenluiken

Buitenluiken kunnen bestaan uit decoratieve luiken, vaste luiken, functionele en vouwluiken. Ze bestaan in hout of aluminium.

Meer info

Schuifluiken

Schuifpanelen

Verticale schuifpanelen of schuifluiken schuiven horizontaal voor raampartijnen van grote gebouwen. Meerdere panelen kunnen verschoven worden of zitten vast.

Meer info

Lichtstraat zonwering

Lichtstraat zonwering

Ook lichtstraten en dakvlakvensters kunnen voorzien worden van zonwering in de vorm van screens of schaduwdoeken. Ze bieden schaduw en houden de warmte buiten.

Meer info