Zonwering voor huizen & appartementen

Zonwering in, aan of op de woning of appartement beschermt iedereen en alles binnenin. Luifels, schermen, wanden, doeken... de mogelijkheden zijn legio.

Rolluik

Rolluiken

Rolluiken zijn de ideale zonwering, ze houden warmte binnen en koude buiten. Rolluiken garanderen ook 100% jouw privacy.

Meer info

Zonneluifel

Terrasluifel

Het knikarmscherm of zonnescherm is ideaal om schaduw te creëren op jouw terras of patio. De vrije onderloop is zeer makkelijk.

Meer info

Uitvalscherm

Uitvalscherm

Vaste of inklapbare uitvalschermen zijn de ideale raamzonwering voor woningen en appartementen. De markisolette is voor zeer hoge ramen.

Meer info

Screens zonwering

Raamscreens

Hou de warmte buiten dankzij verticale zonwering zoals raamscreens. Hou het binnen koel en verbruik minder airconditioning.

Meer info

Shutters zonwering

Binnenzonwering

Plaats mooie binnenraamdecoratie zoals lamellengordijnen, vouwgordijnen, binnenscreens, binnenluiken en rolgordijnen in je woning of appartement.

Meer info

Buitenjaloezie zonwering

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn voorzien van vaste of beweegbare lamellen. Ze regelen de lichtinval en houden warmte en geluiden tegen.

Meer info

Lamelzonwering

Lamelzonwering

Horizontale lamelzonwering kan bestaan uit vaste of beweegbare lamellen. Ze bieden schaduw aan raampartijen en op het terras.

Meer info

Buitenluiken

Buitenluiken

Buitenluiken kunnen bestaan uit decoratieve luiken, vaste luiken, functionele en vouwluiken. Ze bestaan in hout of aluminium.

Meer info

Schuifpanelen

Schuifpanelen

Verticale schuifpanelen of schuifluiken schuiven horizontaal voor jouw ramen of worden als vaste zonwering gebruikt aan jouw overkapping of vrijstaande zonwering.

Meer info

Lichtstraat zonwering

Lichtstraat zonwering

Ook lichtstraten en dakvlakvensters kunnen voorzien worden van zonwering in de vorm van screens of schaduwdoeken. Ze bieden schaduw en houden de warmte buiten.

Meer info